Voor het online boeken van busreizen naar vakantiebestemmingen

Disclaimer

Algemeen

Starliner doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties t.a.v. de juistheid van de verstrekte informatie.
Starliner heeft de beschrijvingen van de diverse accommodaties zo goed mogelijk weergegeven, zoals de accommodatieverschaffer deze aan ons heeft doorgegeven. Kleine wijzigingen kunnen dus voorkomen. Starliner kan hiervoor nimmer verantwoording dragen c.q. verantwoordelijk worden gesteld. Op deze website bij de accommodatiebeschrijvingen, afgedrukte foto's zijn uitsluitend bedoeld om u een indruk te geven van het betreffende hotel of appartement. Het kan voorkomen dat de gekozen afbeelding afwijkt van het in- of exterieur van uw accommodatie.
Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.

© Copyright

Alle rechten voorbehouden. Alle foto´s, beelden en informatie die staan op de Starliner website mogen niet worden gekopieerd noch worden opgeslagen.

Cookies

Starliner.nl maakt gebruik van webstatistieken. Door deze gegevens te analyseren, kan de website nog beter op bezoekers worden afgestemd. De verzamelde gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt of aan derden ter beschikking gesteld. Voor de opslag van deze gegevens maakt de website gebruik van cookies, logfiles en javascriptcodes op de pagina´s van Starliner.nl. Het gaat om de volgende gegevens:

• het adres van uw internetprovider;
• de browser die u gebruikt (zoals Internet Explorer of Firefox);
• het tijdstip en de duur van uw bezoek;
• welke pagina´s u heeft bezocht.

Privacy

Starliner gebuikt uw persoonsgegevens voor het correct verwerken van uw aanvraag of boeking. Uw gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden, behalve wanneer deze derden door Starliner worden ingeschakeld om uw aanvraag of boeking te verwerken. Starliner werkt uitsluitend met gerenommeerde partijen met wie wij zijn overeengekomen dat persoonsgegevens uitsluitend gebruikt worden voor het doel waarvoor zij beschikbaar zijn gesteld.

Volg ons ook op

Twitter   Twitter
Facebook   Facebook


Eenvoudig online boeken

U kunt via deze website eenvoudig online boeken. Selecteer een reis, klik op online boeken en vul het boekingsformulier in.

Heeft u vragen?

Vul het contactformulier in, wij helpen u verder.

Contactformulier

Telefonisch bereikbaar

Liever persoonlijk contact.

+31(0)172-881316

Algemene voorwaarden

Lees hier onze Algemene voorwaarden.


Starliner de buspendel specialist

Starliner is al jaren actief op het gebied van buspendel reizen, wij brengen u graag naar uw favoriete vakantie bestemming.