Voor het online boeken van busreizen naar vakantiebestemmingen

Disclaimer

Algemeen

Starliner doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties t.a.v. de juistheid van de verstrekte informatie.
Starliner heeft de beschrijvingen van de diverse accommodaties zo goed mogelijk weergegeven, zoals de accommodatieverschaffer deze aan ons heeft doorgegeven. Kleine wijzigingen kunnen dus voorkomen. Starliner kan hiervoor nimmer verantwoording dragen c.q. verantwoordelijk worden gesteld. Op deze website bij de accommodatiebeschrijvingen, afgedrukte foto's zijn uitsluitend bedoeld om u een indruk te geven van het betreffende hotel of appartement. Het kan voorkomen dat de gekozen afbeelding afwijkt van het in- of exterieur van uw accommodatie.
Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van Starliner, gevestigd te Saturnusstraat 1, 2402 AD Alphen aan den Rijn ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 50933388.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: privacy@starliner.nl

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

Doel Welke persoonsgegevens Grondslag Bewaartermijn Ontvangers
Verwerking van uw boeking en het uitvoeren van de reisovereenkomst. • Voornaam
• Achternaam
• Adres
• Geboortedatum
• Telefoonnummer
• Geslacht
• E-mail adres
• Reis gegevens
Uitvoering van de reisovereenkomst Indien u geboekt heeft worden gedurende de looptijd van de reis- overeenkomst.
Indien u geen reisovereenkomst afsluit worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden.
• nvt
Administratie • Voornaam
• Achternaam
• Adres
• Telefoonnummer
• E-mail adres
• Bankgegevens
• Betaalgegevens
Uitvoering van de reisovereenkomst
Gedurende de looptijd van de reisovereenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.
• Boekhouder
• Accountant
• Belastingdienst
Het verrichten en het uitvoeren van uw reis • Voornaam
• Achternaam
• Telefoonnummer
Uitvoering van de reisovereenkomst Gedurende de looptijd van de reisovereenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.
• Uitvoerde touroperator
• Uitvoerend touringcarbedrijf
Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief, informatie over de reis en facturen.
• Voornaam
• Achternaam
• Adres
• Geboortedatum
• Telefoonnummer
• Geslacht
• E-mail adres
• Reis gegevens
Uitvoering van de reisovereenkomst Zolang als men aangemeld is. • nvt
Om onze digitale dienstverlening te verbeteren. • Cookies (zie voor meer info het sub kopje Cookies)
• IP-gegevens
Toestemming Iedere keer dat onze website bezocht wordt. Deze gegevens worden zo snel als mogelijk geanonimiseerd. • Websitebeheerder
• Analytics tools

© Copyright

Alle rechten voorbehouden. Alle foto´s, beelden en informatie die staan op de Starliner website mogen niet worden gekopieerd noch worden opgeslagen.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina´s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze websites, die daardoor makkelijker worden in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze websites - en welke pagina´s - door bezoekers worden bekeken.

Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming te geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de ePrivacy Verordening. U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Zonder uw toestemming verstrekt Starliner uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de reisovereenkomst die Starliner met u heeft, tenzij Starliner wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht Starliner te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij Starliner op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal Starliner deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van Starliner heeft ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens

Starliner treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen

Indien u als minderjarige een reis boekt dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Links naar andere websites

De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van Starliner. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. Starliner raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacy beleid

Starliner past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. Starliner raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal Starliner er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:
Verantwoordelijke:   Starliner
E-mail:       privacy@starliner.nl
Telefoonnummer:    +31(0)172-881316

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Privacy

Starliner gebuikt uw persoonsgegevens voor het correct verwerken van uw aanvraag of boeking. Uw gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden, behalve wanneer deze derden door Starliner worden ingeschakeld om uw aanvraag of boeking te verwerken. Starliner werkt uitsluitend met gerenommeerde partijen met wie wij zijn overeengekomen dat persoonsgegevens uitsluitend gebruikt worden voor het doel waarvoor zij beschikbaar zijn gesteld.

Volg ons ook op

Twitter   Twitter
Facebook   Facebook


Eenvoudig online boeken

U kunt via deze website eenvoudig online boeken. Selecteer een reis, klik op online boeken en vul het boekingsformulier in.

Heeft u vragen?

Vul het contactformulier in, wij helpen u verder.

Contactformulier

Telefonisch bereikbaar

Liever persoonlijk contact.

+31(0)172-881316

Algemene voorwaarden

Lees hier onze Algemene voorwaarden.


Starliner de buspendel specialist

Starliner is al jaren actief op het gebied van buspendel reizen, wij brengen u graag naar uw favoriete vakantie bestemming.