Voor het online boeken van busreizen naar vakantiebestemmingen

Starliner bied meer zekerheid "Stichting Met Zekerheid Op Reis"

Stichting met zekerheid op reis   www.stichting-smzor.nl


Stichting Met Zekerheid Op Reis, het garantiefonds voor uw reisgelden

Starliner is vanaf heden aangesloten bij de "Stichting Met Zekerheid Op Reis". Deze stichting bieden wij aan om uw reisgelden zeker te stellen. SMZOR staat voor "Stichting Met Zekerheid Op Reis".

Wettelijke verplichting

Reisorganisaties zijn het wettelijke verplicht om reisgelden zeker te stellen bij eventueel financieel onvermogen van de reisorganisatie.(Burgerlijk Wetboek 7 artikel 7:512). Indien U een vakantie heeft geboekt bij Staliner en plotseling hoort voor het vertrek maar ook tijdens de reis, dat Starliner in financiële problemen zit of failliet gaat, dan staat uw geld veilig bij de "Stichting met zekerheid op reis".

Hoe gaat het te werk

U ontvangt een factuur via Starliner, deze betaald u aan de "Stichting Met Zekerheid Op Reis". Na uw thuiskomst ontvangt Starliner pas uw betaling van de "Stichting Met Zekerheid Op Reis". Mocht Starliner in financiële problemen zitten of failliet gaan tussen uw betaling en de aanvang van of gedurende uw reis dan valt uw betaling buiten het faillissement. De stichting heeft zo de mogelijkheid uw geld terug te betalen of de terugreis voor u te betalen.

Klantenbijdrage

Starliner brengt bij alle bus- en autoreizen inclusief accommodatie € 2,50 per boeking (max. 9 personen) in rekening, deze klantenbijdrage is voor het garantiefonds reisgelden. Deze bijdragen worden afgedragen aan "Stichting met zekerheid op reis, en worden gebruikt voor innovatie en het onderhouden van het garantiefonds.

Neem gerust contact met ons op

Wenst u hierover meer infomatie dan kunt u contact met ons opnemen, stuur ons dan een e-mail of bel met +31(0)172 881316.


Meer informatie over Stichting Met Zekerheid Op Reis

Kijk hier op de website van www.stichting-smzor.nl


Volg ons ook op

Twitter   Twitter
Facebook   Facebook


Eenvoudig online boeken

U kunt via deze website eenvoudig online boeken. Selecteer een reis, klik op online boeken en vul het boekingsformulier in.

Heeft u vragen?

Vul het contactformulier in, wij helpen u verder.

Contactformulier

Telefonisch bereikbaar

Liever persoonlijk contact.

+31(0)172-881316

Algemene voorwaarden

Lees hier onze Algemene voorwaarden.


Starliner de buspendel specialist

Starliner is al jaren actief op het gebied van buspendel reizen, wij brengen u graag naar uw favoriete vakantie bestemming.