De ster in busvervoer

Met een groep op reis?

Starliner kan jullie wat extra´s bieden.

Aanvraagformulier groepsreis

Gezellig op reis met een groep, misschien wel met jullie bedrijf, vereniging of de sportclub. Met wintersport lekker skiën of zomers naar een leuk evenement of een vakantiebestemming. Of het nu gaat om bedrijven, familie / vrienden, (personeels)verenigingen of jou eigen sportclub, vraag Starliner om een passende offerte. Voor groepsreizen naar Winterberg kun je bij Starliner uitstekend terecht, we bieden dagtrips aan en/of meerdere daagse inclusief accommodatie en materiaal verhuur zoals ski´s, snowboard en langlaufski´s.

Groepreizen1

Voor groepen van minimaal 20 personen kan Starliner wat extra´s bieden, het vervoer en een eventuele accommodatie.

Er zijn twee opties om jullie groepsreis te verzorgen, via de reguliere buspendeldienst of vanaf 30 personen met een eigen touringcar. Starliner heeft bij de reguliere buspendeldienst een beperkt aantal opstap- en/of uitstapplaatsen aangegeven, voor een groep kunnen we in overleg ook andere plaatsen aanbieden.

Met een eigen touringcar kun je een eigen opstap- en/of uitstapplaats aanvragen, bijvoorbeeld de eigen woonplaats of een andere door jullie gekozen locatie. Geweldig toch opstappen in je eigen woonplaats en uitstappen voor de deur van jullie accommodatie. (De locaties moet door alle type touringcars zijn aan te rijden)

Informeer Starliner over de mogelijkheden, zodat jullie reis betaalbaar blijft.


Groepreizen2

Aanvraagformulier groepsreis

De reizen worden uitsluitend uitgevoerd door touringcarbedrijven zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijf (SKTB) in Nederland, en zijn voorzien van Tourist Class zitplaatsen en/of Royal Class zitplaatsen.

Volg ons ook op

Twitter   Twitter
Facebook   Facebook


Eenvoudig online boeken

U kunt via deze website eenvoudig online boeken. Selecteer een reis, klik op online boeken en vul het boekingsformulier in.

Heeft u vragen?

Vul het contactformulier in, wij helpen u verder.

Contactformulier

Telefonisch bereikbaar

Liever persoonlijk contact.

+31(0)172-881316

Algemene voorwaarden

Lees hier onze Algemene voorwaarden.


Starliner de buspendel specialist

Starliner is al jaren actief op het gebied van buspendel reizen, wij brengen u graag naar uw favoriete vakantie bestemming.