De ster in busvervoer

Veel gestelde vragen

Update dec 2020 - Starliner sluit alle buspendelreizen en groepsreizen i.v.m. het Coronavirus

Helaas geeft de regering aan; reizen is nu een risico en vakantie geen noodzaak. Starliner heeft alle reizen afgelast.
Het coronavirus zorgt een voor onvoorspelbare situaties, daardoor is reizen een risico. Daarom hebben wij besloten voorlopig geen buspendel reizen aan te bieden.

Alle reizen zijn afgelast! We houden u op de hoogte.

Dank u wel voor uw begrip, Starliner.


Met de touringcar op vakantie

• Handbagage
Als handbagage mag er een tas of rugtas worden meegenomen, deze dient bij u te staan tijdens de busreis. De tas kan bij de voeten staan of bovenop het bagagerek, deze ruimte is beperkt.

• Kampeer uitrusting
In de zomerperiode mag er per 2 passagiers 1 kampeeruitrusting worden meegenomen (dit betreft geen bungalowtent!). Onder een kampeeruitrusting verstaan wij een klein tentje, slaapzak en slaapmatjes of luchtbed. Graag zo compact mogelijk verpakken, de ruimte in de bus is beperkt. Tafel en stoelen kunnen helaas niet worden mee genomen. Bij overschrijding heeft de chauffeur het recht het teveel aan bagage te weigeren. Gasflessen (ook lege) mogen niet meegenomen worden in de bus.

• Surfboard
Tegen een extra toeslag mag er één surfboard per persoon van maximaal 2 meter meegenomen worden. Dit geldt alleen voor de bestemming Frankrijk - Atlantische kust, de kosten hiervoor zijn € 30,- per surfboard, per persoon.

• Enkele reizen
Het is voor sommige data en routes mogelijk een enkele reis te boeken.
Via een contact aanvraag kunt u dit aanvragen, indien u aangeeft om welke datum het zou gaan, en welke bestemming kunnen wij u informeren over de prijs en mogelijkheden.

• Wijzigingen en annuleringen
Het is niet mogelijk een reeds geboekte reis te wijzigen of te annuleren. Nadat u de factuur heeft ontvangen kunt u tot 28 dagen voor de vertrekdag het één en ander wijzigen, uiteraard voor zover de gewenste wijziging nog mogelijk is. Voor iedere wijziging worden € 27,- wijzigingskosten in rekening gebracht plus de eventuele door de wijziging ontstane extra kosten.

Annuleringen dienen schriftelijk binnen 3 dagen na de reden (waardoor U de reis geheel of gedeeltelijk moet annuleren) bij Starliner te worden gemeld. Indien er een reis wordt geannuleerd is de reiziger naast eventuele reserveringskosten ook annuleringskosten verschuldigd. Zie voor de annuleringskosten onze algemene voorwaarden.

• Opstapplaats in Utrecht:
De opstapplaats in Utrecht Parking J.C. Verthorenpad 100 (afslag 7, A2) is voor alle touringcars komen te vervallen.

I.v.m. nieuwbouw heeft de Gemeente Utrecht heeft een nieuwe opstapplaats aangewezen. De opstapplaats is gewijzigd naar de Tourbushalte, Reactorweg 1, A2 afslag nummer 7, op bedrijventerrein Lage Weide Utrecht

Dit is nabij Restaurant Meet & Eat aan de Reactorweg. Deze nieuwe halteplaats is per openbaar vervoer goed bereikbaar.

Wijziging opstapplaats Utrecht

Volg ons ook op

Twitter   Twitter
Facebook   Facebook


Eenvoudig online boeken

U kunt via deze website eenvoudig online boeken. Selecteer een reis, klik op online boeken en vul het boekingsformulier in.

Heeft u vragen?

Vul het contactformulier in, wij helpen u verder.

Contactformulier

Telefonisch bereikbaar

Liever persoonlijk contact.

+31(0)172-881316

Algemene voorwaarden

Lees hier onze Algemene voorwaarden.


Starliner de buspendel specialist

Starliner is al jaren actief op het gebied van buspendel reizen, wij brengen u graag naar uw favoriete vakantie bestemming.