Voor het online boeken van busreizen naar vakantiebestemmingen

Veel gestelde vragen

Met de touringcar op vakantie

• Handbagage
Als handbagage mag er een tas of rugtas worden meegenomen, deze dient bij u te staan tijdens de busreis. De tas kan bij de voeten staan of bovenop het bagagerek, deze ruimte is beperkt.

• Kampeer uitrusting
In de zomerperiode mag er per 2 passagiers 1 kampeeruitrusting worden meegenomen (dit betreft geen bungalowtent!). Onder een kampeeruitrusting verstaan wij een klein tentje, slaapzak en slaapmatjes of luchtbed. Graag zo compact mogelijk verpakken, de ruimte in de bus is beperkt. Tafel en stoelen kunnen helaas niet worden mee genomen. Bij overschrijding heeft de chauffeur het recht het teveel aan bagage te weigeren. Gasflessen (ook lege) mogen niet meegenomen worden in de bus.

• Surfboard
Tegen een extra toeslag mag er één surfboard per persoon van maximaal 2 meter meegenomen worden. Dit geldt alleen voor de bestemming Frankrijk - Atlantische kust, de kosten hiervoor zijn € 30,- per surfboard, per persoon.

• Enkele reizen
Het is voor sommige data en routes mogelijk een enkele reis te boeken.

• Wijzigingen en annuleringen
Het is niet mogelijk een reeds geboekte reis te wijzigen of te annuleren. Nadat u de factuur heeft ontvangen kunt u tot 28 dagen voor de vertrekdag het één en ander wijzigen, uiteraard voor zover de gewenste wijziging nog mogelijk is. Voor iedere wijziging worden € 27,- wijzigingskosten in rekening gebracht plus de eventuele door de wijziging ontstane extra kosten.

Annuleringen dienen schriftelijk binnen 3 dagen na de reden (waardoor U de reis geheel of gedeeltelijk moet annuleren) bij Starliner te worden gemeld. Indien er een reis wordt geannuleerd is de reiziger naast eventuele reserveringskosten ook annuleringskosten verschuldigd. Zie voor de annuleringskosten onze algemene voorwaarden.

• Opstapplaats Amsterdam
De opstapplaats in Amsterdam Stadionplein bij de Febo is voor alle touringcars komen te vervallen. I.v.m. werkzaamheden aan een ondergrondse parkeergarage en nieuwe appartementencomplexen is de opstapplaats voorlopig gewijzigd naar Europaboulevard P18 (Buitenveldert Oost). De Europaboulevard kunt u vanaf de Ringweg zuid gemakkelijk bereiken (afrit s109 / bij de RAI).

opstapplaats Amsterdam


SMZOR-logo
Stichting met zekerheid op reis.
Garantiefonds voor uw reisgelden.


Volg ons ook op

Twitter   Twitter
Facebook   Facebook

Eenvoudig online boeken

U kunt via deze website eenvoudig online boeken. Selecteer een reis, klik op online boeken en vul het boekingsformulier in.


Heeft u vragen?

Vul het contactformulier in, wij helpen u verder.

Contactformulier

Telefonisch bereikbaar

Liever persoonlijk contact.

+31(0)172-881316

Algemene voorwaarden

Lees hier onze Algemene voorwaarden.